Vepřový guláš s bulgurem a cibulkou

Vepřový guláš s bulgurem a cibulkou
  • vepřové maso
  • bulgur
  • cibule
  • bylinky
  • koření

 

Blogerka Pavlína Popelková, kterou jsme se inspirovali o receptu píše:

Cibuli nakrájíme (není třeba úplně nadrobno) a v hrnci na sádle ji restujeme tak dlouho, dokud nezačne karamelizovat a hnědnout. Guláš je lepší vařit v hrnci se silnějším dnem, aby se cibule nepřipalovala, ale menších nápeků se vůbec nemusíme bát, naopak. Cibulový nápek je to, co později guláši dodá chuť i barvu, jen je třeba ho hlídat, aby se nepřipálil a nezhořkl. 

 

  • Ochutnejte s námi recepty z portálu o vaření pažitka.cz! ( fotografie je ilustrační )

Alergeny: pšenice

 

Pánové i dámy, objednejte si voňavý vepřový gulášek s bulgurem, který má výbornou oříškovou chuť. Po tomto obědu nebudete pánové, nejen hladoví, ale získáte i tolik potřebnou energii. A o to nám v tomto meníčku jde!

Fotografie je pouze ilustrační!

Můžete objednávat ve dnech 17. 1. - 19. 1. 2018

objednat na 17.01.2018 Cena: 99 Kč Litujeme, pro velký zájem vyprodáno!
objednat na 18.01.2018 Cena: 99 Kč ks ( zbývá 19 porcí )
objednat na 19.01.2018 Cena: 99 Kč ks ( zbývá 18 porcí )
Odběr newsletteru