Marinovaný vepřový plátek na kedlubnovém zelí s vařenými bramborami

Marinovaný vepřový plátek na kedlubnovém zelí s vařenými bramborami
  • vepřové maso
  • brambory
  • kedlubny
  • cibule
  • česnek
  • bylinky
  • koření

Alergeny: pšenice

 

Blogerka Andrea Motlíková, kterou jsme se inspirovali o receptu píše: 

Skvělá souhra chutí vepřové krkovice, bílého zelí a pikantní klobásy....

 

  • Ochutnejte s námi recepty z portálu o vaření pažitka.cz! ( fotografie je ilustrační )

Můžete objednávat ve dnech 23. 5. - 25. 5. 2018

objednat na 23.05.2018 Cena: 99 Kč Litujeme, pro velký zájem vyprodáno!
objednat na 24.05.2018 Cena: 99 Kč ks ( zbývá 17 porcí )
objednat na 25.05.2018 Cena: 99 Kč ks ( zbývá 18 porcí )
Odběr newsletteru